Bekijk de oplossing

Home > Trending > Damesondergoed

het geheime wapen tegen ongewenste lekken: waarom lekvrij ondergoed de nieuwe norm wordt voor vrouwen van alle leeftijden

"Het nieuwe ontwerp van WorryFree heeft alles voor mij veranderd (ik ga nooit meer terug!)" - Joke H.

Geschreven door Anna de Vries  |  Gepubliceerd op 15 april 2024 

Ontdek waarom je vandaag nog zou moeten overstappen op incontinentie ondergoed als oplossing voor gênant urineverlies met lekvrije slips van WorryFree®

Dames... klinkt het volgende jullie bekend in de oren?

 • Plotselinge haast naar het toilet?
 • Last van ongewenste lekken? 
 • Vlekken en ongelukjes?

Ongelukken gebeuren en ze zijn gênant, dat weet ik uit eigen ervaring... maar je bent niet de enige.

 

Het is een gevoelig onderwerp en niet genoeg mensen praten erover, dus ik breng het ter sprake.

 

Als je last hebt van ongewenst urineverlies - schaam je dan niet. Het is heel normaal en je bent er helemaal niet raar om!

Dames met incontinentie, blijf lezen.

Toen ik jonger was, maakte ik me nooit zorgen over ongelukjes, maar dat veranderde allemaal toen ik 40 werd. Plots waren er frequente en onvoorspelbare lekken, en soms had ik zelfs last van bedplassen. 

 

Het meest lastige waren de lekken overdag, vooral als ik in het openbaar was.   Dit noemen we incontinentie, en het komt eigenlijk heel vaak voor bij vrouwen die de 40, 50 of 60 naderen. Het kan veroorzaakt worden door verschillende factoren:

Waar heeft het mee te maken?

Hoewel incontinentie verband kan houden met andere gezondheidsproblemen, is het heel belangrijk om je arts te raadplegen overje symptomen, zodat hij of zij een professionele diagnose kan stellen

Maar gelukkig is er een oplossing voor degenen die zichzelf vinden in het volgende: 

 • In bed plassen

 • Hoesten of niezen en hierdoor lekken

 • Druppelen zonder reden

 • Onverwachte lekken tijdens inspanning

 • Plotseling moeten plassen

Als dit je een of meerdere keren per dag overkomt, wordt het echt vervelend, toch?

 

Gelukkig voor ons is er een oplossing. 

 

Je hoeft je GEEN zorgen te maken dat je urine of menstruatie keer op keer op je kleren komt of vlekken maakt op je lakens..

Wat zijn de 4 soorten incontinentie?

Er zijn eigenlijk 4 verschillende soorten incontinentie en het is heel belangrijk om te weten welke op jou van toepassing is.

Stressincontinentie:  urineverlies door druk op je blaas, bijvoorbeeld door sporten, hoesten, niezen, lachen of zware voorwerpen tillen. 

 

Aandrangincontinentie: de vorm die ik heb - is wanneerje plotseling een sterke aandrang hebt om te plassen zonder dat je het kunt ophouden. Dit is verreweg de ergste vorm, omdat het overal en op elk moment kan gebeuren zonder waarschuwing vooraf. 

 

Overloopincontinentie: hiervan is sprake als er kleine hoeveelheden urine uit je blaas lekken wanneer deze vol is. Dit is de eenvoudigste vorm van incontinentie om mee om te gaan.. 

 

Functionele incontinentie: naarmate we ouder worden en mobiliteit steeds moeilijker wordt, kunnen mensen met een normale blaascontrole moeite hebben om op tijd naar het toilet te gaan om zich te ontlasten.

Klinkt een van deze je bekend in de oren? Zo ja.. schaam je dan niet. Het komt vaker voor dan je denkt. Helaas wordt dit probleem niet vaak openlijk besproken, zodat vrouwen die met urineverlies te maken hebben, zich helemaal alleen voelen

Dus nu je weet wat de 4 types zijn, vraag je je waarschijnlijk af..

Wat zijn typische oplossingen voor incontinentie?

Naast het bezoeken van een arts voor incontinentie (om te controleren of het iets ernstigs is), is het iets waar wij dames gewoon mee om moeten gaan... Uiteindelijk is het een vervelend blaascontroleprobleem dat kan worden verholpen door veranderingen in levensstijl of bekkenspieroefeningen zoals Kegals.   

 

Het grootste probleem is... dat het heel vervelend is om per ongeluk in je broek te plassen! Als het probleem niet wordt behandeld, zal het steeds weer gebeuren...   

 

Dus wat doe je eraan? 

 

Als je dit al wist over jezelf en hulp hebt gezocht, dan heb je waarschijnlijk een van de wegwerpoplossingen geprobeerd of overwogen, zoals:

 • Pads 
 • Inlegkruisjes 
 • Luiers voor volwassenen

Deze KUNNEN effectief zijn... maar ze hebben allemaal hun VOOR- en nadelen...   

 

Persoonlijk haatte ik het om pads te dragen. Ze zitten zo oncomfortabel op mijn huid. Ik kreeg ook vaak uitslag. Dus maandverband was een no-go voor mij.   

 

Bovendien is een van de grootste nadelen van het dragen van deze "wegwerpoplossingen" hoeveel milieuafval ze veroorzaken.   

 

Al deze wegwerpproducten worden op stortplaatsen gedumpt en vervuilen de aarde - en dat is nooit goed. En het ergste van alles... je moet ze de rest van je leven blijven kopen!   

 

Bovendien zijn ze ook NIET goedkoop of comfortabel om te dragen. 
 

Gelukkig is er een oplossing. Het lost je incontinentie niet op, maar het geeft je in ieder geval de zekerheid dat de kleine lekkages die je hebt niet doorschijnen in je kleding.

Hoe voorkom ik dat ik ga lekken, bespaar ik geld en leef ik zonder zorgen?

Eén simpele oplossing dames... Lekvrij ondergoed

 

Als je hier nog niet van gehoord hebt... dan zit je er helemaal naast.   

 

Hier zijn 6 redenen waarom ze je leven zullen veranderen.

#1: Lekvrije ondergoeden verminderen milieuvervuiling

Net als plastic gaan wegwerpartikelen zoals maandverband en luiers rechtstreeks naar stortplaatsen en produceren ze een ongelooflijke hoeveelheid milieuafval. 

 

Denk dus twee keer na voor je je wegwerpproducten vervangt en vergeet niet waar het naartoe gaat...   

 

De lekvrije slips van WorryFree® zijn herbruikbaar en gaan nog jaren mee.

#2: Lekvrije ondergoeden zijn gezonder voor je

Het zou geen verrassing moeten zijn, maar veel wegwerpproducten bevatten giftige chemicaliën die in je lichaam worden opgenomen... YUCK. Dat is geen gezonde manier van leven.   

 

Een hoogwaardig lekvrij inlegkruisje absorbeert lekkages rechtstreeks in het inlegkruisje ZONDER je lichaam aan te tasten of ongemak te veroorzaken.  

 

Wat een opluchting!

#3: Langer dragen dan wegwerpartikelen

Wegwerpartikelen vervangen is vervelend en lastig. Maar dat hoeft het niet te zijn.   

 

De WorryFree® lekvrije ondergoeden hoeven niet voortdurend vervangen te worden. Draag gewoon één paar zoals je normaal ondergoed zou dragen en laat ze voor de rest zorgen. En natuurlijk kunnen ze in de wasmachine, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken.   

 

Bovendien heb je geen extra "maandverbandjes" meer nodig in je handtas, waar je ook naartoe gaat...   

 

Dat is al een zorg minder.

#4: Bespaart je veel geld door de jaren heen

Een paar lekvrije onderbroeken van hoge kwaliteit kost tussen de €20 en €50 en kan meer dan 5 jaar meegaan. 

 

Vergelijk dat eens met een wegwerpverpakking van 56 stuks incontinentieondergoed voor €70,-.   Dat lijkt in eerste instantie betaalbaar, maar je realiseert je pas hoe dat in de loop der tijd oploopt:   In één jaar betaal je €465... in 5 jaar betaal je €2.281. 

 

Kom op dames, we weten allemaal dat je geld beter kunt besteden aan dingen die je ECHT wilt.

#5: Ze zijn anti-bacterieel + anti-geur

Dit is een enorm voordeel voor je gezondheid en hygiëne - als je niet alleen beschermd bent tegen lekken... maar ook tegen bacteriën EN vieze geurtjes... dan heb je een trifecta van geweldigheid!

#6: Ze laten je er jong uitzien en voelen!

Ik denk dat dit een van de MEEST belangrijke redenen is om over te stappen op WorryFree® Lekvrije Ondergoeden... want luiers voor volwassenen zal NOOIT STIJLVOL ZIJN. En ze zijn erg onpraktisch en oncomfortabel.   

 

Lekvrije ondergoeden zijn zeer veelzijdig qua stijl, mode en maat! Ze zien eruit en voelen aan als normale slips, dus niemand zal merken dat je ze draagt.   

 

SHHH...Het is mijn geheime wapen tegen vervelend en gênant doorlekken. 

Waar koop ik lekvrij ondergoed van hoge kwaliteit en betaalbaar?

Het duurde even voordat ik eindelijk overstapte, maar toen ik dat deed, was het game changing.   

 

Ik heb veel verschillende merken en stijlen gehad, maar de ondergoeden waar ik het meest van hield waren van WorryFree®

Deze slips overtroffen mijn verwachtingen en ik ben er eindelijk in gaan geloven. (Vandaar dat ik dit artikel heb geschreven)   

 

Ik verwachtte een oma slipje, maar ik heb het tegenovergestelde gekregen.   

 

Alle producten van WorryFree® zien eruit en voelen aan als gewoon ondergoed.   

 

Er is kant. Er is gaas. En ik durf te zeggen dat ze zijn bijna sexy zijn.   

 

Je zou ze in huis kunnen dragen en niemand zou ooit weten dat je lekvrij ondergoed draagt, en ik waardeer het dat het dragen van WorryFree® Ondergoed betekent dat ik geen vrouwelijkheid hoef op te offeren.   

 

De eerste laag is stof, de tweede laag absorbeert en de derde laag is ondoordringbaar en houdt je kleren droog.   

 

De absorberende lagen lopen door tot de taille aan de voor- en achterkant, maar het gewatteerde gedeelte voelt niet overdreven volumineus of oncomfortabel aan. 

 

En ze zijn wasbaar zodat je ze steeds opnieuw kunt dragen!

Bekijk het WorryFree Lekvrij Ondergoed

Wat andere mensen zeggen over WorryFree® Lekvrij Ondergoed

Klik hier voor om dit product te bekijken

Een exclusieve deal voor alle lezers ( 3+2 gratis )

Al met al raad ik je aan om WorryFree® te proberen als je last hebt van een van de 4 soorten incontinentie!   

 

Voordat ik dit artikel plaatste, heb ik Carmen & Thea - de oprichters van WorryFree®, die WorryFree® oorspronkelijk hebben ontwikkeld als oplossing voor haar moeder - gemaild met de vraag om een speciale korting voor mijn lezers.   Ik kwam er ook achter dat WorryFree® het enige lekvrije ondergoed is dat speciaal gemaakt is voor vrouwen van 40+.   

 

Klik op de knop hieronder en koop vandaag 3 stuks waarbij je er 2 helemaal GRATIS krijgt. Geweldig toch? Nou, waar wacht je nog op! :) 

Bekijk het WorryFree Lekvrij Ondergoed