★★★★★ 10,000+ 5 Sterren reviews

 5 redenen  waarom WorryFree Compressiekousen de concurrentie verpletteren

1. 3x effectiever dan gewone compressiekousen

Zie FunctionalSocks als een mini-hart voor je voeten. Omdat de compressiezonetechnologie de bloedstroom omhoog stuwt, zorgen ze vrijwel onmiddellijk voor verlichting en comfort.

Deze gezonde bloedstroom zorgt ervoor dat: je zenuwen sneller herstellen, voedingsrijk bloed de pijnlijke plekken in je voeten verzacht en zwellingen worden voorkomen doordat zuurstofarm bloed terug naar boven wordt geduwd.

2. Verwijdert druk van hiel en plantaire fascia

 

De Compression Zone Technology in combinatie met de diepe hielsteun neemt spanning weg van de fascia plantaris (onderkant van je voet), door de houding van je voet te corrigeren. Hierdoor loop je weg van de pijn die je voelt met een nieuw gevoel van comfort.

3. Een uniek ontwerp met open teen...

Door het teengebied te openen, kan het bloed op natuurlijke wijze rond je voeten stromen zonder te worden ingesnoerd. Sokken die om je tenen zitten kunnen ervoor zorgen dat de bloedcirculatie wordt afgesneden. En volledige bloedcirculatie is essentieel om zwelling, gevoelloosheid, branderigheid en andere pijnlijke symptomen veroorzaakt door slechte bloedcirculatie te voorkomen. Bovendien is het een heerlijk gevoel om ze vrij te laten bungelen!

4. Het heeft duizenden mensen in staat gesteld voetpijn te vergeten.

Maar liefst 97% van de geverifieerde gebruikers gaf aan verlichting te voelen

1. Doet wonderen

Ik lijd al 4 jaar aan neuropathische pijn. Ik heb veel behandelingen gehad. Uw orthopedische compressiekousen zijn verreweg de beste! Ik durf de deur niet meer uit zonder ze aan...

★★★★★ Jules S.

2. Ik zou ze een 11/10 geven!

Ik heb al een tijdje last van mijn diabetische neuropathie. Ik was sceptisch toen ik deze op Facebook zag. Maar toen ik hun geld-terug-garantie zag, dacht ik "wat heb ik te verliezen?".

Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht! De goede pasvorm geeft mijn hiel de steun die hij nodig heeft en het lichte materiaal laat mijn voeten niet zweten. Complimenten! Prachtig ontworpen...

★★★★★ Susan M.

3. Het ontwerp met open teen helpt

Een goede vriendin besloot deze voor me te kopen (ze weet hoe koppig ik ben).

Ik gebruik ze nu 2 weken. In zo'n korte tijd heb ik een groot verschil gezien! Ze hebben mijn pijn volledig weggenomen. Ik raad ze iedereen aan die fasciitis plantaris heeft.

★★★★★ Steven M.

5. Worryfree Orthopedische Compressie socks™️ kopen is een risicovrije investering

Klaar om Orthopedische Compressiesokken te proberen? We zijn ervan overtuigd dat u ze geweldig zult vinden. Als je om wat voor reden dan ook vindt dat Orthopedische Compressiesokken niet geschikt voor je zijn, bieden we een 90-dagen voetpijnvermindering of geld-terug garantie, zonder vragen te stellen. Dus wat heb je te verliezen?

FLASH SALE!

Er is veel vraag naar deze limited-time deal en de voorraad raakt steeds uitverkocht.

KOPEN NU 3+2 GRATIS

DEAL EINDIGT VANDAAG

Voorraad: Laag

Gratis verzending op alle bestellingen

CHECK AVAILABILITY

10.000+ 5 Sterren reviews

KRIJG ENKEL VANDAAG  3+2 GRATIS!

GRATIS VERZENDIG

KOOP NU